Koninklijke Fanfare Sint Cecilia - Kanne

Al meer dan 170 jaar een muzikaal begrip

Volg ons op facebook

Laatste nieuws
Op dit moment is er geen actueel nieuws over Koninklijke Fanfare Sint Cecilia Kanne te vermelden.
Overzicht »

Informatie over steun aan onze vereniging of Sponsoring via de "Sponsoren Club van ..."

U kunt ons op verschillende manieren financieel steunen:

1. Vrijwillige bijdrage: u kunt te allen tijde een vrijwillige bijdrage van een bedrag naar keuze doneren.

2. Lid worden van de "Sponsoren Club van 25".
    U doneert jaarlijks een bedrag van € 25 en krijgt hiervoor:
    • Attest van Sponsoring.

3. Lid worden van de "Sponsoren Club van 50".
    U doneert jaarlijks een bedrag van € 50 en krijgt hiervoor:
    • Informatie over onze komende activiteiten.
    • Er wordt u de mogelijkheid geboden om gedurende een jaar uw naam bij de lijst van sponsoren vermeld te zien staan op het T.V.-scherm in Zaal Sint Cecilia Kanne.
    • Een waardebon voor een gratis deelname aan het jaarlijkse Mannensouper of Vrouwensouper.
    • Attest van Sponsoring.

4. Lid worden van de "Sponsoren Club van 100 of Sponsoren Club van 100+".
    U doneert jaarlijks een bedrag van € 100 of meer, en krijgt hiervoor:
    • Informatie over onze komende activiteiten.
    • Op www.kfc-kanne.be wordt gedurende een jaar de naam van uw bedrijf met logo weergegeven.
    • Attest van Sponsoring.

Voor alle vormen van financiële steun wordt u vriendelijk gevraagd om het bedrag via bankoverschrijving te betalen op het rekeningnummer van de vereniging: IBAN BE 22 7353 6019 6047 - BIC KREDBEBB.

Gelieve bij de betaling steeds te vermelden: het jaar, uw naam en voornaam en uw keuze van ofwel vrijwillige bijdrage ofwel de sponsoring als Sponsoren Club van 25, 50, 100 of 100+.

U mag zich voor verdere informatie altijd wenden tot het Secretariaat.

Secretariaat V.Z.W. Koninklijke Fanfare Sint Cecilia Kanne
Vrijens Liliane, Bovenstraat 14 te 3770 Kanne.
Mail: lemmens.vrijens@telenet.be

Wij danken u hartelijk,