GDPR - Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Klik op de knop om ons privacybeleid te bekijken.

Nieuwsberichten

Papierophaling zaterdag 6 juni 2020

Beste leden

Aanstaande zaterdag 6 juni 2020 mag er weer voor de eerste keer sinds 3 maanden papier worden opgehaald. Vermoedelijk zal er heel wat papier en karton buiten staan. Vandaar een warme oproep voor wat extra helpende handen, want vele handen maken licht werk!

Uiteraard moet de papierophaling gebeuren volgens de richtlijnen opgelegd door de Gemeente Riemst en aangepast aan de coronamaatregelen. Jullie vinden deze richtlijnen in jullie mailbox. Mogen wij vragen deze richtlijnen goed op te volgen in het belang van jezelf en anderen.

De ploeg kant Avergat vertrekt om 8.30 uur ter hoogte van huize Roemans. Deze mensen vragen extra hulp omdat volgens de richtlijnen de chauffeur enkel mag rijden en niet mag uitstappen om mee te helpen.
De ploeg Kanne-dorp vertrekt om 9.00 uur ter hoogte van Peter Thijs.
Men stelt voor dat er minstens 2 mensen bij de containers blijven om het papier en karton te scheuren zodat er zoveel mogelijk kan worden geladen.
Het dragen van veiligheidsvestjes, mondmaskers en handschoenen is verplicht! Afstand houden is de gouden regel!

Alvast een welgemeende “Dankjewel!” aan alle helpende handen!!

Groeten,
Namens het bestuur