GDPR - Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Klik op de knop om ons privacybeleid te bekijken.

Nieuwsberichten

Afgelasting van het Repetitieconcert – 1 juli 2022

Beste leden van de KFC Kanne,

Het bestuur heeft besloten om het geplande Repetitieconcert op vrijdag 1 juli 2022 NIET te laten doorgaan. Met het oog op het komend Reünieconcert in oktober 2022 en het Nieuwjaarsconcert in januari 2023 zijn alle repetities belangrijk!

Maar…om de muzikanten toch niet alleen hun muzikaal verlof te laten inzetten, is iedereen (ook partners en kinderen) hierbij uitgenodigd om op vrijdag 1 juli 2022 vanaf 22.00 uur te komen genieten van gratis hapjes, drank aan 1 euro én een gezellig samenzijn!

Jij komt toch ook?

Vriendelijke groeten,
Het bestuur.